U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Wij hebben in juni en in september naar in totaal 1000 klanten een verkeerde brief gestuurd over het opleggen van een dwangsom na het weigeren van de slimme meter. Deze brief had niet verstuurd mogen worden en we betreuren dat deze groep klanten foutieve informatie heeft ontvangen. Meer informatie >

VEELGESTELDE
VRAGEN

Hoe kan ik mijn verbruik inzien via mijn smartphone met de slimme meter?

Met de slimme meter kunt u uw verbruik inzien via apps op uw smartphone. Er zijn diverse onafhankelijke aanbieders van apps die u kunt gebruiken om meer inzicht te krijgen in uw verbruik.

Kijk op energieverbruiksmanagers.nl en zoek de app die het beste past bij uw situatie.