U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Het is op dit moment druk op onze klantenservice. Hierdoor zijn de wachttijden langer dan u van ons gewend bent. U kunt ons ook bereiken via WhatsApp. Of uw vraag opzoeken op onze website. Excuses voor het ongemak.

VEELGESTELDE
VRAGEN

Hoe kan ik mijn verbruik inzien via mijn smartphone met de slimme meter?

Met de slimme meter kunt u uw verbruik inzien via apps op uw smartphone. Er zijn diverse onafhankelijke aanbieders van apps die u kunt gebruiken om meer inzicht te krijgen in uw verbruik.

Kijk op energieverbruiksmanagers.nl en zoek de app die het beste past bij uw situatie.