U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice. De wachttijd kan langer zijn dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak.

VEELGESTELDE
VRAGEN

Hoe kan ik mijn verbruik inzien via mijn smartphone met de slimme meter?

Met de slimme meter kunt u uw verbruik inzien via apps op uw smartphone. Er zijn diverse onafhankelijke aanbieders van apps die u kunt gebruiken om meer inzicht te krijgen in uw verbruik.

Kijk op energieverbruiksmanagers.nl en zoek de app die het beste past bij uw situatie.