U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Wij hebben in juni en in september naar in totaal 1000 klanten een verkeerde brief gestuurd over het opleggen van een dwangsom na het weigeren van de slimme meter. Deze brief had niet verstuurd mogen worden en we betreuren dat deze groep klanten foutieve informatie heeft ontvangen. Meer informatie >

VEELGESTELDE
VRAGEN

Ik heb nu een draaischijfmeter die zelf terugdraait als mijn zonnepanelen meer energie leveren dan ik verbruik. Kan de slimme meter dit ook?

De slimme meter registreert de hoeveelheid afgenomen energie van het net én de aan het net teruggeleverde energie op afzonderlijke telwerken. Tegen de tijd dat wij de slimme meter bij u plaatsen, moet u contact opnemen met uw energieleverancier voor de saldering. Dit vindt niet meer automatisch plaats, zoals met de draaischijfmeter. Heeft u een draaischijfmeter en wilt u die met voorrang laten vervangen voor een slimme meter? Dat regelt u hier.

Gerelateerde vragen