U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Met deze vragenlijst inventariseren we of en welke partijen over flexibel regelvermogen beschikken om in te zetten voor congestiemanagement. Hiermee wordt bedoeld: het (tijdelijk) verminderen of verhogen van de transportvraag op verzoek van de netbeheerder, in dit geval Stedin.

U geeft in deze vragenlijst aan in hoeverre u verwacht flexibel regelvermogen aan te kunnen bieden. Dit kan als u zelf beschikt over een aansluiting in het congestiegebied. Let op: als deelnemende partij moet u (kunnen) beschikken over een elektriciteitsproductie-eenheid, energieopslagfaciliteit of verbruiksinstallatie met een vermogen van minimaal 1 MW die (op afstand) kan worden aangestuurd. 

Door deze gegevens in te vullen stemt u ermee in dat wij vanuit Stedin contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. En dat wij indien nodig uw gegevens delen met TenneT (de beheerder van het landelijke elektriciteitsnet).

Contactgegevens

Aansluitgegevens

Wilt u weten wat uw EAN-code is? Log dan in op Mijn Stedin Zakelijk. Of kijk op www.eancodeboek.nl.

Flexibel regelvermogen

Voor terugleveren geldt het vermogen dat u op ieder moment minder kunt invoeden. In geval van duurzame opwek die afhankelijk is van weersomstandigheden (wind/zon), hier het maximaal beschikbare vermogen invullen (MW).
Voor afnemen (verbruiken) geldt het vermogen dat u op ieder moment additioneel van het elektriciteitsnet kunt afnemen.