U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Debora de Laaf nieuwe directeur Communicatie Stedin

Rotterdam, 28 augustus 2018

Rotterdam, 28 augustus 2018 – Debora de Laaf (44) start per 1 september als directeur Communicatie bij netbeheerder Stedin. De Laaf vervangt Eke Adank-Heetveld die Stedin onlangs heeft verlaten.

De Laaf heeft de afgelopen jaren in verschillende functies gewerkt bij de financiële dienstverlener Aegon. Voor haar komst naar Stedin was zij bij Aegon Hoofd Externe Communicatie. Daarvoor werkte ze onder andere bij Unilever en Sony Nederland.

Draagvlak voor de energietransitie

CEO Marc van der Linden over de komst van De Laaf: “De komende decennia gaat het energienetwerk volledig op de schop. Dat betekent veel voor ons als bedrijf en voor onze klanten. Bij zo’n gigantische opgave is het heel erg belangrijk dat we goed met onze klanten, medewerkers, stakeholders en aandeelhouders blijven communiceren. Debora heeft veel ervaring met het creëren van draagvlak door goede, heldere en persoonlijke communicatie. En draagvalk is een belangrijke voorwaarde voor de energietransitie.” 

 

Debora heeft veel ervaring met het creëren van draagvlak door goede, heldere en persoonlijke communicatie.
Marc van der Linden, CEO Stedin

 

Debora de Laaf: “Ik kijk er naar uit om onderdeel te zijn van de enorme energietransitie die we in Nederland gaan doormaken. Als netwerkbeheerder kijkt iedereen naar hoe wij de energietransitie gaan faciliteren en tegelijkertijd wil niemand er last van hebben. Dit vraagt veel van onze organisatie, het bestuur en onze medewerkers. Samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie kan alleen als we elkaar vertrouwen, transparant zijn en verbinding maken met onze omgeving. Duidelijke en persoonlijke communicatie helpt daarbij.”