U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Impact coronavirus: een betrouwbare energievoorziening staat voorop

Rotterdam, 19 maart 2020

Het coronavirus hakt er in. Nederland heeft – net als in de rest van Europa – vergaande maatregelen getroffen. Elk bedrijf krijgt ermee te maken. Zo ook ons bedrijf. De energie-infrastructuur is vitaal voor onze maatschappij.

In crisistijden als deze moet je keuzes maken. Onze aandacht gaat uit naar het veiligstellen van onze kerntaak om het gas- en elektriciteitsnet veilig en betrouwbaar te houden. Alles is daarop gericht. Dit moeten we ook volhouden als deze bijzondere situatie langer aanhoudt. Wij blijven bezig met een betrouwbare energievoorziening in het verzorgingsgebied van Stedin Groep. 

Wij volgen het advies van de Rijksoverheid om het risico van verspreiding van het coronavirus in te dammen Op dit moment zijn we terughoudend met activiteiten bij klanten thuis. We vragen hiervoor uw begrip. Zo komen onze monteurs niet langs om slimme meters op te hangen of voor andere niet urgente werkzaamheden. We blijven uiteraard wel 24/7 ons gas- en elektriciteitsnet onderhouden om storingen te voorkomen, de veiligheid te waarborgen en zo de continuïteit van een betrouwbare energievoorziening te verzorgen. 

Heeft u vragen of wilt u verder op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen over het coronavirus in relatie tot ons bedrijf? Op onze website vindt u verschillende vragen en antwoorden.