U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Nog intensievere samenwerking tussen Stedin,Evides en Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, 9 december 2020

Minder overlast voor de omgeving en kostenefficiënter werken: Harm van Donk, manager Infra a.i. bij Evides Waterbedrijf, Jan van Oorschot, directeur Aanleg & Vervanging bij Stedin en Marc Wilson, wethouder bij de gemeente Capelle aan den IJssel ondertekenden op woensdag 9 december een intentieverklaring voor een intensievere duurzame samenwerking. Het gaat met name om groot onderhoud in de ondergrond, zoals vervanging van riolering, gas- en waterleidingen.

Aanpak
In de gemeente Capelle aan den IJssel vindt dit soort grootonderhoudswerkzaamheden plaats. Door de handen ineen te slaan, willen de organisaties toewerken naar een samenwerkingsvoordeel op het gebied van omgevingsmanagement, kwaliteit, veiligheid en (kosten)efficiency. Het voordeel hiervan is dat er gezamenlijk wordt opgetrokken in de uitvoering en de straat maar één keer open hoeft. Zo is er minder overlast voor de omgeving.

Ondertekening Evides, Capelle aan den Ijssel en Stedin