U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Patricia van den Hanenberg nieuwe directeur Klant en Markt Stedin

Rotterdam, 15 augustus 2018

Patricia van den Hanenberg wordt de nieuwe directeur Klant & Markt bij Stedin. Zij volgt Joep Weerts op die als zelfstandige adviseur aan de slag is gegaan.

Van den Hanenberg was voorheen Directeur Key Accountmanagement bij PostNL. Daar was zij onder andere verantwoordelijk voor de top 600 klanten van PostNL Mail Nederland. Judith Koole, COO Stedin: “Bij Stedin zijn we bezig om onze dienstverlening aan klanten naar een hoger niveau te brengen. Iets waar Patricia van den Hanenberg veel ervaring mee heeft. Zij weet hoe je mensen verbindt en goed met klanten omgaat. Samen krijgen we onze dienstverlening op een excellent niveau.” 

Stedin heeft als geen ander kennis van zaken als het gaat om grote maatschappelijke energietransitie vraagstukken.
Patricia van den Hanenberg, directeur Klant en Markt

Gesprekspartner

Van den Hanenberg start op 1 september als directeur Klant & Markt: “Stedin heeft als geen ander kennis van zaken als het gaat om grote maatschappelijke energietransitie vraagstukken. En heeft alles in huis om zich neer te zetten als dé onafhankelijke gesprekspartner van klanten en maatschappelijke organisaties op energiegebied. Ik geloof daarbij dat dit alleen mogelijk is door goed te luisteren naar de behoeftes van klanten, écht oog te hebben voor medewerkers, en dit vervolgens te vertalen in concrete acties.”