Bereken de kosten voor een aansluiting

Offerte aanvragen op mijnaansluiting.nl

Let op! U vraagt de offerte aan via de website www.mijnaansluiting.nl. U kunt dat niet op deze website doen. Hieronder vindt u een indicatie van de kosten.

Per 1 juli 2018 mag Stedin volgens de wet geen nieuwe gebouwen meer aansluiten op het aardgasnetwerk. Dit mag alleen als er een bouwvergunning is aangevraagd voor 1 juli 2018. Deze wijziging geldt voor alle kleinverbruikers (max 40 m3 gas/uur), zoals woningen en kleine bedrijfsgebouwen. Meer informatie.

Deze indicatie hebben wij met de grootst mogelijke zorg samengesteld en is van toepassing op de meest voorkomende situaties. U kunt aan deze gegevens geen rechten ontlenen.

Woont u in een gebied met een warmtenet? Of in een (buiten)gebied waar het onrendabel is om een gasaansluiting te realiseren? Dan is het mogelijk dat wij u geen gasaansluiting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Bij het wijzigen van uw elektriciteitsaansluiting van 1 x 35 ampère naar 3 x 25 ampère of zwaarder, is het noodzakelijk uw groepenkast hiervoor te laten aanpassen door een elektrotechnisch installateur voordat wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dit geldt ook als u wilt verlichten naar 1 x 35 ampère.

Kosten voor benodigde vergunningen en/of meldingen van graafwerkzaamheden zijn niet inbegrepen.

Wilt u de aansluiting aanvragen?

Een aansluiting voor gas en/of elektriciteit vraagt u aan via www.mijnaansluiting.nl. Hier regelt u eenvoudig uw aanvraag voor de energieaansluiting. Voor een correcte en vlotte afhandeling van uw aanvraag adviseren wij u zoveel mogelijk tekeningen en foto’s bij uw aanvraag mee te sturen.

Wilt u de aansluiting(en) verplaatsen?

Een aansluiting verplaatsen voor gas of elektriciteit vraagt u aan via www.mijnaansluiting.nl. Hier regelt u eenvoudig uw aanvraag voor de energieaansluiting. Voor een correcte en vlotte afhandeling van uw aanvraag adviseren wij u zoveel mogelijk tekeningen en foto’s bij uw aanvraag mee te sturen.

Wilt u de aansluiting(en) laten verwijderen?

Een aansluiting verwijderen voor gas of elektriciteit vraagt u aan via www.mijnaansluiting.nl. Hier regelt u eenvoudig uw aanvraag voor de energieaansluiting. Voor een correcte en vlotte afhandeling van uw aanvraag adviseren wij u zoveel mogelijk tekeningen en foto’s bij uw aanvraag mee te sturen.

Wilt u de aansluiting(en) wijzigen?

Een aansluiting wijzigen voor gas of elektriciteit vraagt u aan via www.mijnaansluiting.nl. Hier regelt u eenvoudig uw aanvraag voor de energieaansluiting. Voor een correcte en vlotte afhandeling van uw aanvraag adviseren wij u zoveel mogelijk tekeningen en foto’s bij uw aanvraag mee te sturen.

Naar www.mijnaansluiting.nl