Chiel Bakker (33) was het zat om de hele dag
naar een beeldscherm te staren en
gooide het roer om in zijn carrière

Pijnacker, 5 juli 2023

Chiel was online marketeer, maar is nu een nieuwe carrière gestart als monteur hoogspanning bij Stedin. Hij is nog elke dag dolblij met zijn overstap. Zijn werk als marketeer gaf weinig voldoening, nu maakt hij elke dag mooie dingen en levert hij een belangrijke bijdrage aan de energietransitie. Ook geeft zijn werk als monteur veel rust: zijn werk is af aan het einde van de dag en hij kan met een gerust gevoel naar huis. 

Chiel begon twee jaar geleden met een werk-leertraject bij Stedin. Chiel is enorm te spreken over de goede begeleiding die hij krijgt van collega-monteurs en over de doorgroeimogelijkheden binnen Stedin. Bekijk de video voor het verhaal van Chiel!

Twijfel jij ook al een tijdje aan de zin van je baan en wil je liever met je handen werken? Bij Stedin kan dat, zonder technische opleiding of ervaring. In een betaalde opleiding van een jaar maak je stap voor stap kennis met het hoogspanningsvak en draai je mee in de praktijk om zo ervaring op te doen. Wil je meer weten over hoe jij aan de slag kan als monteur hoogspanning? Bekijk de vacature!

Traineeship hoogspanningstechniek