Zet je IT-talent in
voor een duurzame toekomst

Rotterdam, 10 oktober 2023

Bij Stedin werk je aan een unieke uitdaging: de energietransitie. Hierbij is IT belangrijker dan ooit. Het beheren, behouden en het slimmer maken van onze netten brengt genoeg digitale uitdagingen met zich mee. Samen met jouw team en met de nieuwste technologieën, werk jij aan de oplossing van morgen. Bij Stedin stropen we onze mouwen op voor een duurzame toekomst en daar kan jij aan bijdragen! Klinkt je dit als muziek in de oren? Kom naar de selectiedag op 17 november voor de juniorfuncties Technisch Consultant Onderhoud en Functioneel Consultant Planning. 

Net afgestudeerd of maximaal 2 jaar werkervaring in de IT?

Dan is deze uitdaging dé perfecte combinatie tussen werken en doorgroeien. In de juniorposities Technisch Consultant Onderhoud en Functioneel Consultant Planning kun je vanaf januari direct aan de slag. Hierbij krijg je dus gewoon salaris conform cao. Tegelijkertijd word je opgeleid binnen de functie: je komt alles te weten over de app en word je door zowel je collega’s als de leverancier klaargestoomd om je collega’s te begeleiden in het gebruik en helpt de app te implementeren binnen het bedrijf. Daarbij werk je binnen de afdeling IT en schakel je met veel verschillende collega’s. Zo bouw je intern een groot netwerk op en zit je op het snijvlak van techniek en de mens.

De selectiedag

Denk jij dat we samen voor een duurzame toekomst kunnen zorgen? Solliciteer en hoor uiterlijk 10 november of jij bij de selectiedag op 17 november bent! Daar kun je vast kennis maakt met Stedin en wellicht je aanstaande collega’s! :) Ook krijg je een collegetour, gaan we dieper in op de functies en gaan we daarna aan de slag met een case. Wil je je voorbereiden? Dat kan, want we willen jou ook graag leren kennen!

Solliciteren

Via onderstaande knoppen kun je solliciteren op één (of beide) functies. Uiterlijk 10 november hoor je of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag op 17 november. Op 20 november hoor je of je op 1 januari start als onze nieuwe IT collega!

 Technisch consultant trainee

Functioneel consultant trainee

Meer weten van je nieuwe collega's over de functie?

Mike en Mark vertellen je meer!