U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Sjors Hijgenaar voert zijn iPhD onderzoek uit bij Stedin. In zijn maandelijkse vlogserie vertelt hij onze collega’s meer over zijn project “Cyber Resilient Electric Vehicle Charging in Smart Grids”, oftewel BRILLIANT. Van Sjors. Voor iedereen die meer wil weten over zijn project en het zijn van een iPhD student bij Stedin. 

In de vorige drie vlogs vertelde Sjors over de betekenis van een PhD en het verschil met een iPhD. In zijn nieuwe vlogs vertelt hij over de start van het traject. Hoe hij bij Stedin terechtkwam. En wat het project BRILLIANT precies inhoudt. Ook daarover heeft hij genoeg te vertellen.

DE START VAN HET TRAJECT

PROJECT BRILLIANT

Volgende maand natuurlijk meer van Sjors. Zo gaat het onder andere over Cyber Security vs Resilience en over de opening van het "Electrical Sustainable Power Lab" oftewel het ESP lab. Hou Genoeg te Vertellen in de gaten!