Sjors Hijgenaar voert zijn iPhD onderzoek uit bij Stedin. In zijn maandelijkse vlogserie vertelt hij onze collega’s meer over zijn project “Cyber Resilient Electric Vehicle Charging in Smart Grids”, oftewel BRILLIANT. Van Sjors. Voor iedereen die meer wil weten over zijn project en het zijn van een iPhD student bij Stedin. 

In het tweede deel van zijn vlogserie vertelde Sjors meer over Project BRILLIANT. In dit deel gaat Sjors daar dieper op in. Hij legt het verschil tussen Cyber security en Resilience uit. Ook ging hij langs bij de opening van het Electrical Sustainable Power Lab, oftewel het ESP Lab, op de TU Delft. Tot slot bezocht hij ons hoogspanningsstation in Middelharnis. Dit station voorziet een groot deel van Goeree-Overflakkee van elektriciteit. Het is een modern station, met bijbehorende innovaties. Benieuwd? Bekijk de volgs hieronder:

Cyber security vs resilience

Opening ESP lab

Op bezoek in Middelharnis

De volgende vlogs van Sjors zullen rechtstreeks op ons Instagramkanaal @werkenbijstedin te vinden zijn. Houd ons kanaal (en Sjors) dus in de gaten!