Kostenindicatie

In onze rekenmodule kunt u alvast een indicatie van de kosten berekenen voordat u een offerte opvraagt.

Congestie

Als het elektriciteitsnet vol zit, hebben we congestie. Nieuwe aanvragen komen dan op een wachtlijst voor transportvermogen. 

Uw aansluiting

Bekijk de typen aansluitingen en het stappenplan om een aansluiting aan te vragen of te wijzigen.

Tarieven

De aansluit- en transportvergoedingen die u betaalt gebruiken wij voor aanleg en onderhoud van het energienet.

Flexibel vermogen

Kunt u flexibel regelvermogen aanbieden? Wij zoeken klanten en marktpartijen die helpen het elektriciteitsnet toegankelijk te houden.

Open data

Open data is digitale informatie die wij gratis aanbieden om bij te dragen aan het mogelijk maken van de energietransitie.

Man met laptop

Regel het zelf in Mijn Stedin Zakelijk

  • Aansluitgegevens inzien 
  • Factuur bekijken
  • Contactgegevens wijzigen

Energietransitie
mogelijk maken

U heeft transitiedoelen. Wij helpen u om deze waar te maken. Dit doen we met kennis, producten en diensten. Zodat u uw transitieplannen in de praktijk kunt brengen. We zetten in op een toekomst die in het teken staat van duurzaam, decentraal en samen.

Blockchain

Download open data

Open data is digitale informatie die wij gratis aanbieden om bij te dragen aan het mogelijk maken van de energietransitie.

Duurzaam energie opwekken

Een mooi voorbeeld hiervan is onze klant Bunnik Plants. Daar liggen op bedrijfsruimten ruim 8.500 zonnepanelen en er komen steeds meer bij. Voor hen is duurzaamheid een belangrijk motto. Naast het opwekken van duurzame energie, bouwt Bunnik Plants een verbrandingsoven dat biomassa verbrandt en omzet naar warmte. Daarmee leveren zij warmte aan het warmtenet en besparen zij zelf miljoenen m3 aardgas:

0:02 / 1:00