U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

U wilt uw woningbezit verduurzamen. Dit kan stapsgewijs of in één keer.  Maar ook aardgasvrij-ready maken kan een slimme keuze zijn. Zo zijn uw woningen gereed om op een later moment aangesloten te worden op een alternatieve energie infrastructuur.  Wanneer is welke keuze slim, wat zijn de mogelijkheden van het energienet en wat is de impact van keuzes? Wij helpen u graag met onze kennis en tools.

KANSEN INZICHTELIJK MAKEN

Wij helpen woningcorporaties en VvE's bij het maken van slimme keuzes. We leveren data en informatie die u handelingsperspectief bieden.

impact bepalen en inwoners informeren

We rekenen uw plannen voor een warmtenet of warmtepompen door zodat duidelijk wordt wat dit betekent voor het  energienet. En als u bewoners informeert over de impact van de werkzaamheden, helpen wij u hierbij.

Het verduurzamen van huurwoningen vraagt om aanpassingen aan onze netten

"Het verduurzamen van woningen vraagt om aanpassingen in het net. Door elkaar vroegtijdig op te zoeken maken we samen de energietransitie mogelijk!"

Dave de Wit - Expert Stedin
Lees het volledige interview

Transitiepaden aardgasvrij

De verschillende routes naar het aardgasvrij maken van woningvoorraad vragen een andere aanpak. Ook hebben ze een ander effect op het energienet?

Transitiepaden

Waterstof in gebouwde omgeving

Waterstof is een hot topic, maar hoe zeker is de inzet van waterstof in de gebouwde omgeving?

Discussiepaper waterstof

Inzet van duurzame gassen

Welke rol heeft het gasnet in de toekomst als er geen aardgas meer wordt gebruikt?

Discussiepaper duurzame gassen

Stapsgewijze inzet van bouwstenen

Onze visie op een robuuste en betaalbare warmtetransitie in de gebouwde omgeving.

Discussiepaper warmtetransitie