U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Wij hebben in juni en in september naar in totaal 1000 klanten een verkeerde brief gestuurd over het opleggen van een dwangsom na het weigeren van de slimme meter. Deze brief had niet verstuurd mogen worden en we betreuren dat deze groep klanten foutieve informatie heeft ontvangen. Meer informatie >

VEELGESTELDE
VRAGEN

Als er al een bestaande aansluiting is, kan ik dan ook een zuivere teruglever aansluiting aanvragen?

Per WOZ kan alleen via een postcoderoosregeling of een VVE een zuivere terugleveraansluiting worden gerealiseerd naast de bestaande aansluiting. U kunt dan zelf de capaciteit van de zuivere teruglever aansluiting kiezen. U bent daarmee niet afhankelijk van de capaciteit van de bestaande aansluiting. U kunt ook kiezen voor een extra meetpunt op de bestaande aansluiting. Dan krijgt u een aparte meter voor de teruglevering. Daarmee kunt u dan een andere energieleverancier voor de teruglevering kiezen. Deze MLOEA-aansluiting kan maximaal even groot zijn als de bestaande hoofdaansluiting.

Gerelateerde vragen