U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Het is op dit moment erg druk bij onze Klantenservice. Daarom kan de wachttijd langer zijn dan u van ons gewend bent, ook op WhatsApp. Misschien staat het antwoord op uw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Excuses voor het ongemak.

VEELGESTELDE
VRAGEN

Als er al een bestaande aansluiting is, kan ik dan ook een zuivere teruglever aansluiting aanvragen?

Per WOZ kan alleen via een postcoderoosregeling of een VVE een zuivere terugleveraansluiting worden gerealiseerd naast de bestaande aansluiting. U kunt dan zelf de capaciteit van de zuivere teruglever aansluiting kiezen. U bent daarmee niet afhankelijk van de capaciteit van de bestaande aansluiting. U kunt ook kiezen voor een extra meetpunt op de bestaande aansluiting. Dan krijgt u een aparte meter voor de teruglevering. Daarmee kunt u dan een andere energieleverancier voor de teruglevering kiezen. Deze MLOEA-aansluiting kan maximaal even groot zijn als de bestaande hoofdaansluiting.

Gerelateerde vragen